Kalender

18. maj 2018

Workshop for projektets aktører

Vi afholder workshop nummer to for projektets aktører. Dagen kommer til at handle mental sundhed – hvordan vi kan træne vores mentale tilstand til blandt andet at huske bedre.

Kontakt Christian Aagaard Christensen på cach@ibc.dk for tilmelding.

Primo 2018

Mentoruddannelse

Som en af  “Vejen til Ny Mesterlæres” aktiviteter tilbyder vi mentoruddannelse af virksomheders uddannelsesansvarlige medarbejdere. Med en mentoruddannelse ønsker vi at sikre fastholdelse af Ny Mesterlæreelever i deres uddannelse. Kontakt en af projektets kontaktpersoner for mere information om mentoruddannelse.

16. november 2017

Workshop for projektets aktører

Vi afholder workshop nummer to for projektets aktører. Nærmere info om tid, sted og indhold tilgår.

14. november

Morgenseminar for virksomheder

I forlængelse af samarbejdet med Business Kolding omkring Efterårsarrangementet inviterer vi til morgenseminar om Ny Mesterlære. Her vil mestre og elever fra forskellige lokale virksomheder fortælle om deres oplevelser og erfaringer med Ny Mesterlære. Vi præsenterer også en virksomhed, som har erfaring med en målrettet uddannelsesindsats for at sikre sig kvalificeret arbejdskraft.

Læs mere og tilmeld dig morgenseminaret her

 

4. november 2017

Industrien som karrierevej

Lørdag d. 4. november åbner tre industrivirksomheder dørene i forbindelse med Industriens uge. Her har du mulighed for at se, hvad det vil sige at arbejde som smed eller industritekniker. Repræsentanter fra Hansenberg vil deltage i arrangementerne og stå klar med svar på spørgsmål om uddannelse generelt og Ny Mesterlære som en af vejene til at blive faglært.

Læs mere om arrangementet her

2. november 2017

B2B Kolding Erhvervsmesse

“Vejen til Ny Mesterlære” deltager i årets B2B Kolding – hele Koldings erhvervsmesse i Bramdrupdam Sports- og Mødecenter d. 2/11 kl. 13.00 til 18.00. Her håber vi at møde rigtig mange lokale virksomheder til en snak omkring mulighederne for at uddanne faglærte medarbejdere gennem Ny Mesterlære. På vores stand vil du møde repræsentanter fra projektet og blive konfronteret med “en verden uden faglærte”.

Læs mere om messen på B2B Koldings hjemmeside

2. november 2017

Business Koldings Efterårsarrangement

“Vejen til Ny Mesterlære” er samarbejdspartner på Business Kolding Efterårsarrangement. Vi ønsker med samarbejdet at sætte fokus på erhvervslivets muligheder for at dække behovet for kvalificeret arbejdskraft med en uddannelsesvej, der også er tilpasset virksomhedernes virkelighed.

Læs mere om Business Koldings Efterårsarrangement her