Nyheder

14. marts

Nyhedsbrev - marts 2018

Læs seneste nyhedsbrev fra projektet “Vejen til Ny Mesterlære” her:

Nyhedsbrev marts 2018

11. oktober 2017

Nyhedsbrev - oktober 2017

Vejen til Ny Mesterlære

Bladende falder, mørket sænker sig og det er tid til endnu et nyhedsbrev om projekt ”Vejen til Ny Mesterlære”. Efteråret byder på flere nye tiltag og aktiviteter, som vi her vil indvie dig i.

Læs hele nyhedsbrevet her

29. September 2017

Business Kolding og Ny Mesterlære indgår samarbejde

I Business Kolding er vi meget glade for at kunne introducere Vejen til Ny Mesterlære som vores samarbejdspartner. Dette er et vigtigt tiltag for erhvervslivet, som i en dugfrisk konjunkturanalyse netop har angivet manglende adgang til kvalificeret arbejdskraft som største vækstbarriere. Vi har brug for at langt flere tager en erhvervsuddannelse, men også at uddannelsernes indhold er tilpasset virksomhedernes virkelighed. Ny Mesterlære kombinerer de to hensyn”, siger adm. direktør i Business Kolding, Tommy Langhoff.

Læs hele artiklen her

25. September 2017

Mød "Vejen til Ny Mesterlære" på B2B Erhvervsmesse i Kolding

Mød os på B2B Erhvervsmessen i Kolding.

Læs mere her

5. august 2017

Nyhedesbrev - august 2017

Vejen til Ny Mesterlære

Et halvt år og en sommerferie senere. I januar 2017 iværksatte vi projektet ”Vejen til Ny Mesterlære”, og siden da er der sket en del. Med dette nyhedsbrev ønsker vi derfor at indvie alle med tilknytning til projektet i de mange aktiviteter og tiltag, der har præget projektets første halve leveår.

Læs hele nyhedsbrevet her